Nederland: Noord Brabant, Gelderland & Limburg
fotogalerij We verbleven weer een paar dagen in Linden in Loft 8. Het weer werkte niet echt mee. Was het vorige week nog zonnig en enorm warm, dezer dagen liet de zon zich nauwelijks zien en was het somber weer. Waar zijn we geweest, wat hebben we gezien:
- Fort Pannerden;
- Grave;
- Maasheggen, Sint Agatha;
- Maashorst, omgeving Natuurcentrum;
- Ooijpolder, Bizonbaai;
- Ullingse bergen, Sint Anthonis.
De Covid maatregelen waren net weer wat versoepeld zodat uit eten ook weer binnen kon. Maar wij hadden de voorkeur voor het terras als dat qua temperatuur te doen was. Gedineerd bij De Douairiere (Boxmeer), Het Wapen van Beers (Beers), Colori (Grave), Romein aan het water (Linden) en lunch bij De Heksenboom (Sint Anthonis).

Klik hier om naar ons vorige verblijf in Loft 8 te kijken en hier voor ons verblijf in Liefkeshoek (Katwijk aan de Maas).

Joep, bewaker Loft 8 uitzicht Loft 8 uitzicht Loft 8 voorgerecht Colori Linden

Op de dag dat we Noord Brabant verlieten op weg naar Limburg, werd het dan eindelijk zonnig. En héél warm! We verbleven in het centrum van Roermond in Stadswoning Roermond (benedenverdieping) met bezienswaardigheden en restaurants op korte loopafstand. Waar zijn we geweest en wat hebben we gezien:
- Kasteel Hillenraad & ruïne kasteel Ouborg;
- Leudal;
- Nationaal Park De Meinweg;
- Roermond.
In Roermond gegeten bij: Brasserie Entree, La Boca, opSjtap Bar & Bik, Burgers Enzo. Tijdens het eten bij La Boca keken we de EK wedstrijd tussen Oranje en Tsjechie. Helaas werd Nederland uitgeschakeld maar we hadden wel lekker gegeten. Overigens bleek Burgers Enzo geen veredeld fastfood restaurant; goede kwaliteit en heerlijk!

Stationsplein Roermond Stadswoning Stadswoning Stadswoning Burgers Enzo